Grade A office refurb chooses BlindBox to complete the modern finish

Jun 16, 2017

Victoria Gate is a prominent office building in Woking, Surrey which is due to undergo a comprehensive refurbishment and renovation, including the provision of additional floor space and roof terrace. As it stands, the building is four storeys tall expanding over 63,000 sq ft. The refurbishment would see a setback fifth floor added as well as a further 13,300 sq ft of space and is due for completion in September 2017.

Stansons Group are delighted to be working with Gilbert Ash on this high specification project providing 160 lengths of Armour BlindBox™. This Grade A office provides large open plan floor plates and benefits from excellent natural light with some stunning views across the Surrey countryside.

The installation of Armour BlindBox™ instead of the use of traditional bulkheads to the offices will not only speed up the project, but will create less mess, save money and will create an aesthetically pleasing clean and modern finish.

Download a BlindBox™ brochure by clicking here.